Přijímáme rezervace na silvestrovský večer. Náš dvouhvězdičkový michelinský šéfkuchař Nicolas Decherchi pro vás připravil speciální desetichodové menu. Váš stůl bude připraven od 19 hodin.
Silvestrovská gurmetská ochutnávka
* * * * *
Amuse Bouche — Parmice nachová (Rouget) s čerstvou bazalkou a piquillo papričkou, doprovázená citrusovým aioli
* * * * *
Carpaccio z langustýn — Carpaccio z langustýn a ústřic „Gillardeau“ s kaviárem Sologne, mangem a limetkou
* * * * *
Mušle sv. Jakuba „Label Rouge“ — Pečené hřebenatky s lanýžem, artyčokový mousseline, překryté pěnou ze šampaňského
* * * * *
Granité ze šampaňského — Granité se šampaňským, liči a jahodovou zavařeninou
* * * * *
Macaroni se sladkovodním rakem a krevetami — Medailonky z ráčků pečené s kokosem, celerový mousseline s bazalkou a krevetami s citrusovou omáčkou
* * * * *
Sýr Fourme d’Ambert — Sýr Fourme d’Ambert s lanýžem, ořechy a domácím chlebem, podávaný s carpacciem z kompotovaných hrušek
* * * * *
Mandarinka — Konfitované mandarinky s kaštanovou emulzí, sorbet z mandarinkového likéru
* * * * *
Panettone Millefeuille — Křupavé millefeuille s krémovou čokoládou Nyangbo a jemným „Panettone“ krémem, doplněné kakaovým velouté
* * * * *
Delikatesy Paloma
Cena 7 400 Kč za osobu. Nápoje nejsou zahrnuty.