Co se u nás právě děje

Silvestrovské menu odhaleno

Přijímáme rezervace na silvestrovský večer. Náš dvouhvězdičkový michelinský šéfkuchař Nicolas Decherchi pro vás připravil speciální desetichodové menu. Váš stůl bude připraven od 19 hodin.


Silvestrovská gurmetská ochutnávka

* * * * *

Amuse Bouche — Parmice nachová (Rouget) s čerstvou bazalkou a piquillo papričkou, doprovázená citrusovým aioli

* * * * *

Carpaccio z langustýn — Carpaccio z langustýn a ústřic „Gillardeau“ s kaviárem Sologne, mangem a limetkou

* * * * *

Mušle sv. Jakuba „Label Rouge“ — Pečené hřebenatky s lanýžem, artyčokový mousseline, překryté pěnou ze šampaňského

* * * * *

Granité ze šampaňského — Granité se šampaňským, liči a jahodovou zavařeninou

* * * * *

Macaroni se sladkovodním rakem a krevetami — Medailonky z ráčků pečené s kokosem, celerový mousseline s bazalkou a krevetami s citrusovou omáčkou

* * * * *

Sýr Fourme d’Ambert — Sýr Fourme d’Ambert s lanýžem, ořechy a domácím chlebem, podávaný s carpacciem z kompotovaných hrušek

* * * * *

Mandarinka — Konfitované mandarinky s kaštanovou emulzí, sorbet z mandarinkového likéru

* * * * *

Panettone Millefeuille — Křupavé millefeuille s krémovou čokoládou Nyangbo a jemným „Panettone“ krémem, doplněné kakaovým velouté

* * * * *

Delikatesy Paloma

 

Cena 7 400 Kč za osobu. Nápoje nejsou zahrnuty.

 

Paloma, 09.11.2017

news
V případě jakýchkoliv dotazů je vám k dispozici náš tým na telefonu +420 220 188 610.