Pravidelně pro vás připravujeme zajímavé nabídky a akce, informujeme vás o novinkách i balíčcích, které vám umožní výhodně spojit více zážitků dohromady. Přihlaste se k odběru novinek a žádná z takových příležitostí vám neunikne. Budeme se na vás těšit.
V březnu jsme se v restauraci rozhodli zařadit do naši nabídky speciální akci, která otevírá širší pohled na prezentaci francouzské kuchyně. Od 6. do 24. 3. přijďte ochutnat jedno ze dvou speciálních menu, které pro vás připravil náš sous-chef Michal Mathe ve spolupráci s Alexií Falcone. Navíc jsme v jednom z nich mysleli na vegetariány! V ceně každého menu v hodnotě 790kč je také welcome drink v podobě skleničky Crémantu z Loiry na náš účet. Rezervujte si své místo co nejdříve na našich stránkách a při rezervaci uveďte do poznámky heslo „Paloma specials“ Těšíme se na vás!
Masové menu
Crème de foie gras
Krém z kachních foie gras se suchým sherry Pedro Ximénez, kachními žaludky a krutony z máslové briošky z naší pekárny
***
Pithivier de canard
Kachní prsíčko Magret pečené v domácím listovém těstě se špenátem a šedočernými smrži, silná omáčka z červeného vína
***
Rhubarbe
Macerovaná rebarbora se slaným karamelem a rýžovým krémem
Vegetariánské menu
Chèvre chaud
Gratinovaný kozí sýr se zeleninou ratatouille dušenou na extra virgin olivovém oleji Picholine
***
Pot au feu végétarien
Výběrová baby zeleninka se silnou omáčkou ze zeleninového vývaru
***
Rhubarbe
Macerovaná rebarbora se slaným karamelem a rýžovým krémem
Cena menu - 790,- a welcome drink na začátek na náš účet!