Pravidelně pro vás připravujeme zajímavé nabídky a akce, informujeme vás o novinkách i balíčcích, které vám umožní výhodně spojit více zážitků dohromady. Přihlaste se k odběru novinek a žádná z takových příležitostí vám neunikne. Budeme se na vás těšit.
Rádi bychom Vás pozvali na jedinečnou degustační večeři doprovázenou italskými víny z vinařství Paolo Manzone. Jsme rádi, že tak budeme moct zprostředkovat k ochutnání kombinaci francouzských receptů s italskými víny z Piemontu. Navíc, za přímé účasti tohoto skvělého vinaře. Paolo a Luisella pocházejí z rodin s dlouhou tradicí pěstování vína. Rozloha pozemků se postupně rozrostla na 14 ha a vyrábí typická piemontská vína od Dolcetta, přes Barberu d´Alba, Nebbiolo d´Alba až po Barolo. Pečlivý postup při vinifikaci, dlouhé zrání, respektování tradic spojených s regionem a zachování charakteristik pěstovaných odrůd, to vše zaručuje vysokou kvalitu vyráběných vín. Těšíme se na Vaši návštěvu.
L’amuse Bouche
Metodo classico blanc de noirs
* * * * *
Crevettes
Variace krevet Gambero rosso
Gambero rosso prawn variation
Roero Arneis DOCG Reysù 2023
* * * * *
Pigeon
Holubí prsíčko a holubí mousse na tartaletce s lanýži
Roasted pigeon breast with pigeon mousse, truffle tartalette
Barbera d´Alba superiore DOC Fiorenza 2021
* * * * *
Canard
Roláda z divoké kachny à la Royale
Wild duck roulade à la Royale
Barbaresco DOCG San Giuliano 2021
* * * * *
Boeuf Wellington
Hovězí Wellington
Beef Wellington
Barolo DOCG Meriame 2020
* * * * *
Chocolate Dome
Čokoládová koule přelitá omáčkou z čokolády a třešní
Chocolate ball with cherry chocolate sauce
Káva
* * * * *
Mignardises
Delikatesy Paloma
Delights of Paloma
* * * * *
Cena menu 2 390 Kč
* Včetně uvedených vín, kávy a nealkoholických nápojů
Pro rezervaci míst prosím zakupte voucher na odkazu níže
https://www.imobaklub.cz/cs/darkove-vouchery/produkt/vecere-s-vinarem.
V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na e-mailu: jakub.zajic@palomapruhonice.cz
*Storno poplatky 100% při zrušení rezervace později než 24 hodin před začátkem akce.