Tříkrálový koláč se ve Francii tradičně podává 6. ledna, na svátek Tří králů. Připomíná příchod tří králů do Betléma. V koláči je zapečená porcelánová figurka jedné z postav v jesličkách. Podle tradice se ke krájení koláče musí sejít celá rodina. Nejmladší dítě si vleze pod stůl a určuje, kdo který díl koláče dostane. Ke koláči patří i papírová koruna. Dostane ji osoba, která ve svém díle najde figurku. Potom si zvolí svého krále nebo královnu.
Naši pekaři pro Vás denně od časných ranních hodin připravují a pečou tradičním způsobem chutné a voňavé pečivo s využitím moderních technologií. Těsta připravujeme z různých druhů vybrané francouzské mouky, používáme francouzské máslo a další kvalitní suroviny. Věříme, že si v naší nabídce najdete svůj oblíbený pekařský výrobek.
Při výrobě našich dortů vždy dbáme na pečlivý výběr jednotlivých surovin a hledáme tu nejlepší možnou a maximálně vybalancovanou cestu, jak pro Vás připravit opravdový chuťový zážitek. K dortům je nutné vybrat také jejich balení. Nabízíme standardní i prémiové boxy/krabičky.
Tak jako u našich dortů dbáme na vyváženou chuť a vláčnou konzistenci, aby se Vám naše makronky rozplývaly na jazyku. Makronky běžně balíme do celofánu, na 12 ks Vám můžeme nabídnout dárkovou kazetu.
Pro naše čokoládové bonbóny používáme čokoládu z rodinné čokoládovny Michel Cluizel z Normandie, která byla založena roku 1948. Konkrétní čokoládu naleznete u každého bonbónu. Od roku 1997 Michel Cluizel systematicky vyhledává nevšední plantáže v zemích vyhlášených produkcí kvalitního kakaa. Navazuje s nimi dlouhodobé vztahy a platí jim férové nadstandardní ceny. Díky tomu získává dohled nad prvotřídní kvalitou čokoládových bobů. Při výběru surovin si dává Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si patentoval ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá jen čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného, přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu, nepoužívá sójový lecitin a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Čokoládové bonbóny běžně balíme do celofánu, na 12 ks nabízíme dárkovou kazetu.
Všechny sladkosti vyrábíme ručně, jako ostatně všechny naše výrobky, a tak jejich doprovodnou výrobu musíme pečlivě naplánovat a zařadit mezi naše každodenní činnosti běžné cukrařiny a pekárny.
Pro naše tabulkové čokolády rovněž používáme čokoládu Michel Cluizel, konkrétně COUVERTURE VANUARI DARK 63%, v jejíž chuti naleznete medovou sladkost, červené bobule a pepřové tóny.